Constant-Michel Labarre francuski mistrz kuchni, Bocuse d'Or Europe 2010


Idź do treści

Menu główne:


OFERTA

POKAZY KULINARNE

Organizacja pokazów kulinarnych z zastosowaniem nowoczesnych technik połączonych z degustacją podczas iprez okolicznościowych, plenerowych, targów i innych eventów.

WARSZTATY KULINARNE

Nauka gotowania niecodziennych potraw pod okiem francuskiego mistrza kuchni. Przygotoanie dań oraz ich degustacja.
Nabycie nowych umiejętności kulinarnych, poznanie technik przygotowywania dań oraz otrzymanie praktycznych porad.
Warsztaty kulinarne to idealny pomysł na imprezy integracyjne.

KURS SAVOIR-VIVRE


Program szkolenia zakłada również poznanie przez uczestników profesjonalnej i nowoczesnej obsługi konsumenta.
Savoir vivre w życiu zawodowym personelu obsługującego. Profesjonalizm a perspektywa Twojego zawodowego rozwoju.
Wybierasz się na bankiet, do restauracji, a może na imieniny do cioci? Organizujesz przyjęcie rodzinny obiad i nie wiesz jak prawidłowo nakryć do stołu i podawać dania? Dowiedz się, jak należy zachowywać się przy stole zgodnie z zasadami savoir-vivre.


ORGANIZACJA KONKURSÓW KULINARNYCH

Constant-Michel Labarre jest promotorem marki Bocuse d'Or w Polsce. Jest organizatorem konkursu kulinarnego "Selekcja Bocuse d'Or Poland" mającej na celu wyłonienie kandydata reprezentującego kraj w najbardziej prestiżowym konkursie kulinarnym na świecie "Bocuse d'Or" i wprowadzenie naszych reprezentantów na arenę międzynarodową.

SZKOLENIE W INSTITUT PAUL BOCUSE WE FRANCJI

Wraz z Fundacją Academy Bocuse d'Or Poland raz w roku organizowane jest szkolenie dla grupy polskich kucharzy w renomowanej szkole gastronomiczno-hotelarskiej Paula Bocusa we Francji. Szkolenie trwa 2 tygodnie.

JUROR KONKURSÓW KULINARNYCH

Od kilkunastu lat Constant-Michel Labarre bierze udział w konkursach jako juror. Ostatnimi czasy występował w roli jurora podczas najbardziej prestiżowego konkursu na świecie Bocuse d'Or i znalazł się pośród Największych Szefów Kuchni na świecie.

DORADZTWO GASTRONOMICZNE


Powrót do treści | Wróć do menu głównego
stat4u